- Jos meinaat aloittaa keittiöremontin, mikä laajenee eteisremontiksi, josta voi hyvin jatkaa remppaamista myös olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen: älä aloita sitä juuri kun olet jäämässä äitiyslomalle ja miehesi on lähdössä koko loppuraskauden ajaksi 500km:n päähän töihin. Tulos: se keittiöremontti, josta kaikki alkoi, on yhä kesken muusta puhumattakaan.

- Jos toiveissasi on saada pikku kakkonen hetimmiten esikoisesi syntymän jälkeen tai ainakin niin pian, kun luoja suo... se todellakin on mahdollista. Ihmisen on mahdollista saada kaksi lasta samalle vuodelle, vaikkei kyse olisikaan kaksosista. Ihmisen biologia on todella ihmeellistä...

- Jos kuvittelet joskus elämässäsi meneväsi naimisiin, suunnittele ajankohta mielellään seesteiseen elämänvaiheeseen. Mikäli sellaisia ylipäätään on olemassa. En suosittele järjestelemään omia häitä silloin, kun esikoisesi on puolivuotias, se pikku kakkonen mahassa kasvamassa jo loppusuoralla ja käyt samanaikaisesti kokopäiväisesti töissä.

- Yhtäjaksoiset, kokonaiset yöunet voivat pelastaa ihmisen mielenterveyden. Pidä niistä kiinni, edes joskus.


Perheemme miehet, ne joilla on kaksi jalkaa, ovat olleet viikon PK-seudulla keskenään. Luojan kiitos. Palaavat huomenissa. Nukkunut olen paremmin kuin koskaan ennen milloinkaan tänä vuonna. Taisi tuo uni tulla tosi tarpeeseen. Jos tämä viikko ei olisi järjestynyt, en uskalla edes kuvitella, kuinka olisi käynyt. Mahdollisesti vaihtoehtona radiossa olisi soinut: "Kellokoski, here I come...!". Ihmisen mielenterveys voi olla pienestä kiinni. Tai ainakaan oikeita yöunia ei pidä koskaan ikinä mennä vähättelemään.  Ehkä tässä nyt jaksaa seuraavat puoli vuotta.

Jos joskus tulisi elämässä se vaihe, että olisi rauhallista ja seesteistä, eikä tarttis olla epävarma sitten niin mistään.....