Väsyttää. Uuvuttaa.
Perjantaina hain saikkua viieksi päiväksi.
Alko sen verran pahasti tuo masu oireilemaan töissä hevosten ja nuorten kanssa lenkkeillessä, että ihan melkein säikähin. Muutenki tuntuu, että se, mitä koirienki kanssa lenkkeilee, on välillä huilattava, jos tahti ei oo riittävän hidas. Ei pysy masu mukana menossa.

Viimenen viikko ku tuo pahempi puoliskoni on kotona sitten kuukauteen...
Tokihan me syysloman tietämissä nähään PK-seudulla, sikäli jos ja kun vointini sen mukainen.
Edellyttää toki myös sen, että saatava sellainen yöpymispaikka, mihin voin majottaa myös nuo karvaiset perheenjäsenet tai saatava kotoa käsin hoitopaikka viikoksi... Ellei kukaan pääsis meille asumaan siksi aikaa... tarvinnee vielä pohtia ja miettiä vaihtoehtoja. Onhan tuohon vielä kolmisen viikkoa aikaa...

Remontti kotona etenee. Vaatehuoneeseenki tuli raivattua tilaa niin, että sieltä erottaa tätä nykyä jo lattian tavaroitten seasta. Tälläviikolla selvitettävä noita sähkö- ja putkimieskuvioita ja ois kiva, josko sen keittiökaupan ehdotelmakin kuvineen päivineen tulisi mahd.pian postissa, niin vois saada hommaa etenemään ihan tosissaan.

Telkkari löysi tänään uuden paikan. Harvemman kotona telkkaria on sijoitettu vaatekaappiin, sinne perimmäiseen nurkkaan, lattiatasoon. Tää digiaika ei ole toistaiseksi saanut meitä hankkimaan noita uusia digivirityksiä ja toistaiseksi tässä taloudessa pärjätään hienosti ilman telkkariakin.

Nyt nukkumaan. Huomenna voisin maalata yhden punaisen seinän.  : )