Tänään taas huomattavasti parempi päivä ku mitä eilinen oli.
Hienosti jaksoin aamulenkin koirien kanssa, ainoostaan piti pitää huoli, että vauhti ei kiihtyny, ettei se kipu vatsassa taas alkaisi... ku ei tuo masu oikein pysy kovassa vauhissa mukana. Kyllä tämä tästä. Jatkossa kun vaan tolle pienellekin lenkille varaa sen about puoltuntii aikaa ja käy vielä ennen ton pahemmanpuoliskon lähtöä hommaamassa uuet vetopannat noille molemmille, niin en mee ihan mukkelis makkelis, jos joku naapuruston ihQ piski tulee vastaan.

Tää remppakin etenee sillai, ettei niinkään huoleta jäähä tänne itekseen koirien kanssa.
Kävästiin tossa K-raudassa päivällä ohimennen kattelemassa lattialaminaatteja. Arvottiin hetki parin eri lattian suhteen, kunnes toi pahempi puolisko tuumas jättävänsä ohjat mulle ja hän ite menee katteleen muita tarvikkeita... Siinä sitten tuli keskusteltua kauppiaan kanssa tiukkaan sävyyn siitä, mihin hintaan hän suostuu myymään mulle sen kivemman ja kalliimman lattian sillai, että ostan sen kaiken, mitä varastossa oli jäljellä. Päästiin kumpaakin tyydyttävään ratkaisuun hintapolitiikassa. Noh, kassalle päästyäni tuli tuo pahempi puoliskokin sitten mukaan tilanteeseen. Pankkikorttiani tarjotessani kassaneidille alkoi tuo puoliskoni kyseenalaistamaan laskun summaa ja kyseli siinä sitten, että "Velotitko ihan oikeasti tuon lattialaminaatinkin tähän koko pakettiin?!!" Minä siinä yritän potkia ukkokultaani jalkaan ja hyssytellä... ja tyttö tiskin takaa vakuutteli, että kyllä tässä nyt varmasti on kaikki, myös tuo jälkikäteen tiskiin toimitettu maalitörppö. Minä nyökyttelen ja vakuuttelen vieressä. Tyttö siinä vihjaisee, että se alennus on kyllä laskettu loppusummaan, jos tuo muutoin ihmetyttää.....

Tuossa päivällä pari tuntia katteltuani mieheni toimintaa "tuon helpon, näppärän ja pikkuhomman" kimpussa sen sata kirosanaa vastaanottaneena pistin viestiä parille kylänmiehelle, jotta nyt ois hyvät neuvot tai ees naapuriapu tarpeen.... Apujoukkojen myötä saatiin kuin saatiinkin eteiseen ihka uus hieno kiva nätti lattia. Tykkään. Tätä menoa tässä talossa valmistuu kaikki haluamani just ajallaan toiveeni mukaan. Sitte ei tarvii muuta ku ootella niitä uusia keittiökalusteita.

Sellainen olo, että talvi voisi jo tulla. Hyvä olo.