Raapustin just Savon Sanomien toimitukseen hivenen kiukkusen sähköpostin.

Tämän päivän lehdessä, heti ensimmäisellä aukeamalla oli juttu otsikolla "Neljä autoa kolaroi Kuopiossa".
Sen lehtiartikkelin mukaan "kolarin aloittanut mieskuljettaja loukkaantui ylävartaloon...". Sellanen pien kämmi vaan sattu toimittajalle, että se ainoa loukkaantunut henkilö ei todellakaan ollut kolarin aiheuttaja, vaan mun mies, joka risteyksessä oli pysähtyneenä ja kääntymässä vasemmalle, kun joku saatanan keski-ikänen pappa ajo mustalla maasturillaan.reilulla vauhdilla suoraan mieheni perään. Lehdessä luki, että poliisin arvion mukaan kyseessä oli ilmeisesti havaintovirhe.

Kyllä todellakin teki mieli tirvaista tätä havaintovirheen tekijää eilen kohdatessani tämän puoli tuntia törmäyksen jälkeen onnettomuuspaikalla. Ainoa, joka tässä rytäkässä vahingoittui, oli minun mies, joka ei muista tapahtuneesta muuta kuin peilistä näkyvän kovaa vauhtia lähestyvän maastoauton ja seuraavassa hetkessä joku nainen piteli miestä kädestä ja herätteli tätä autosta. Useamman minutin oli miehellä taju kankaalla. Ennen kuin ennätti edes autosta ulos päästä, soitti jo minulle olevansa kohta matkalla Kyssille. Hyppäsin autoon ja läksin samaan suuntaan ohittaen onnettomuuspaikan, josta paloauto oli parhaillaan oman autoni luota poistumassa. Juttelin hetken paikalle tulleen poliisin kanssa, joka helpotti oloani kertomalla, että kovin kovin pahasti ei varmaankaan miehelle käynyt. Syyllinen seisoskeli siinä vieressä ja jupisi ääneen jotain, että kai hänenkin olisi jostain saatava hinausapua ja auto korjaamolle ja itsensä jotenkin kesäasunnolleen Kaavin Luikonlahteen.

Puolen vuoden sisään jo toinen auto lunastuskunnossa. Nyt ei kyllä menny omien vakuutuksieni piikkiin. Luojan kiitos suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin. Eilen kuvauttivat Kyssissä ihan urakalla miestä... antoivat vaihtoehdoiksi joko jäädä osastolle tai lähteä tujakan lääkityksen voimin kotiin. Vapaaehtoisestihan tuo ei osastolle missään nimessä jää (etenkin jos vielä annetaan muitakin vaihtoehtoja!), joten ei muutaku apteekin kautta kotio. Nyt sitte tänään oksennellu päivän ja kipuja kovasti. Ei muutaku tk:n kautta lanssilla takas Kyssiin. Uudet kuvat päästä, tippaan ja seurantaan. Huomenna olen taas hivenen viisaampi, kun käväsen sairaalassa miestä kattomassa.

Ei tää elämä ainakaan mitenkään turhan ykstoikkosta ole, kun kokoajan sattuu ja tapahtuu.
Tyyppi potkii mahassa.