Kirjaimellisesti paska aamu. Päätin herätä puolseittemän ja nousta samalla kans ylös, kun raksulla soi kello ja töihin oli lähössä.
Keittiöön päästyään huikkas ekana, että: "Hei tuol pihalla on lumimyrsky!".
Nousin kattomaan ja niin tosiaan olikin... Lunta tulee taas ku esterin perseestä. No, johan tossa etupihalla ennätettiin kerran viltin päällä syödä. Eikä sitä tiiä, jos vaikka iltapäivästä kuitenki aurinko paistais ja lumi sulais... kuten eilen kävi. Vai liekö turhaa toiveilua?
Jahka olin katseeni kohdistanut ikkunasta lattiaan ei voinut todeta muuta ku että: "Voi paska...". Oli meinaa lattialla siellä täällä pienen pieninä kasoina ihan sitä itteään. Liekö ollut Olivia, poitsu vai Silppuri... samapa tuo, kuka, mutta joku oli vissiinki menny sekottamaan vatsansa syömällä jotain todella epäsopivaa. Tuli ainaski alotettua päivä teemansa mukaisesti, eli siivoomalla.

Toiveilua kuten monen muunki asian suhteen... tiistaina tuli tehtyä raskaustesti. Negaahan sesäytti, kuten oli odotettavissakin. Eihän ne hormonit vielä kerkiä nousta... ja onneksi ovat kerinneet ainakin edellisestä kerrasta laskea. Sunnuntaina tulee tasan kuukaus keskenmenosta. Ehkä ne menkatki vielä joskus tulee, jos ovat tullakseen...

Päivän proggis ois siivousoperaatio. Vapaapäivä, joka hyvä käyttää tehokkaan siivoomisen merkeissä. Huomenna tulossa enskesän tiimi meille kyläileen ja siihen mennessä oltava kämppä esittelykunnossa. Saisin viimein tuon yhen laatikkoröykkiön tuosta pois siivottua...Kyllä tätä kotia esitellä kelpaa. : )