24.3.2005 23:33Aihe: Minkälainen kumppani on hyvä?
Semmonen, joka paiskais mut nyt sänkyyn. Heittäis peiton päälle. Pussais ja sanois hyvää yötä.
Kestäis mun kuorsauksen, hampaitten narskuttelun, unissani ininän ja höpöttelyni.

Tois aamulla kahvin sänkyyn ja potkaisis mut duuniin. Tai osais vaatia oman osuutensa. Sen kans ois hyvä olla, vaikka välillä tuntuiski tuuliselta. Silti kaikkien takkuilujen jälkeen sen kainaloon vois mennä turvaan pahaa maailmaa, vaikka muut ei uskoiskaan turvapaikanhakijaksi.

Eikä se valittais tupakoinnistani, sosiaalisuudestani ja siitä, että yhteistä aikaa ei liiemmin löydy. Ihminen ei ole kasvi, eikä se voi elää kasvihuoneessa. Pakko saada omaa tilaa ja happea, jota hengittää. Yleisin ihmisen kuolinsyy on hapenpuute.

Niin... ja lapsista on tykättävä ja tulevaisuuteen osattava katsoa. Pitäs osata tulla toimeen omillaan ja on oppinu olemaan.
Lähde: oma kirjoitukseni Cityn keskustelupalstalta kahden vuoden takaa.

Kaikenlaista sitä joskus nettiin onkin tullut kirjoitettua... Tää vahvistaa Andy McCoyn kuuluisan lausahduksen: "Sun täytyy varoo, mitä haluut, sillä sä saat sen".
Eilisiltana oli puhe siittä, kuinka tärkeäksi oma koti on muodostunut. Kuinka hyvälle tuntuu nukkua omassa kotona. Vielä jos nukkuu sen rakkaimpansa kanssa samaan aikaan, samassa sängyssä, se se on jo jotain... mutta kyllä siinä samaisessa sängyssä pelkästään elukoittenki kanssa on parempi, kuin vieraassa paikassa, vieraalla patjalla yksin. Vaikka sellaisiakin hetkiä on ajoittain koettava.

Aamulla havahduin hereille, kun raksu komensi noita nelijalkaisia. Olisivat halunneet lähtä samaan aikaan pihamaalle, kun tuo oli töihin lähdössä. Aina ei kyllä voi haluamaansa saada... Himmeesti muistan sen toisen tulleen vielä aamusella pussailemaan  ennenkuin vaivuin uudelleen uneen.
Tällaisena vapaapäivänä, jolloin ulkona on sillai harmahtavankirkasta ja isoja lumihiutaleita leijailee hiljaksiin ilmassa on hyvä tehdä jotain hyödyllistä oman kodin ja viihtyvyyden kannalta. Ainaski ton keittiön ja makkarin siivous ois ajankohtaista ja puutyöt ois kans hyvä hoitaa. Hyvä on olla valmiiksi pilkottuja puita siltä varalta, että haluaa saunan lämpimäksi ilman suurempaa vaivaa...

Joop. Paras pysyä kotona ja olla iha ite itekseen.