Tänään jo kolmas päivä putkeen, kun kurkkuun sattuu ja lujaa.Terveyskeskukseen se oli mentävä. Lääkärin vastaanotolle täällä on turha haikailla näitten A- ja norovirusten aikakausina, joten labrasta nieluviljelykset ja CRP ja sitte sellasen raavaan sairaanhoitajan juttusille.
Se Setä-hoitsu tiiraili kurkkuuni ja kertoi, että "toi sun kurkku on kyllä ihan punanen ja siel on punasia pisteitä". Juu, kyllähän mä itekki olin kurkkuuni kattellu...labroissa ei ilmenny mittään häikkää ja tulehusarvotki ihan ok ja keuhkoja ku kuunteli, ni hyvälle kuulosti. Veikkasi kyseessä olevan varmaan jonku jälkitaudin. Mistäköhän sairaudesta mulle se jälkitauti ois tullu, ku muuten oon aikas mukavasti terve ollu?!
Sairaslomaa se kuiteski kirjotti sen, minkä voi, eli kolme päivää. Voi hiukkasen levätä. Lääkäristä palattua tuliki nukuttua semmoset reilu neljä tuntia putkeen, että kaipa tässä oikeesti kipeitä ollaan. Nenäki vuotaa ku seula...

Ei muutaku lisää lämmintä mehua, ni ehkä tää tästä....

Ensviikonloppuna ois kiva olla terve, että pääsis koulutukseen ja hakeens Oliviaa meille ja kummi-tytskän synttäreille, mutta tarvii ny kassella päivä kerrallaan, että kui tässä käy.