Ei helvetti mikä päivä.
Aamu alko sillä ku duunikaveri soitteli heti seittemän jälkeen ja kyseli jo heti aamuks töihin, että oisin tehny piitkän päivän jee. Kysymykseensä en osannu vastata muutaku, että: "ei helvetti...". Totesin kuitenki, että nyt on univelkoja maksettava ja nukuttava, että jaksais.... ja vittuse uni enää ees tullu. Kaks tuntia pyörin sängyssä ja siinä se...

Sit eiku ylös. Raksu oli lähteny jo TK:seen. ollu kurkku hällä muutaman päivän hurjan kipeä. Veikkaisin, että ois vilustunu tuossa ku oli Pajerosta jakopäänhihna hajonnu keskellä mettää... ja tievossa siltäkin osalta isoiso lasku. Ku käsittäis vielä joskus, miten tän perheen budjetti oikeesti kestää... vai hajooko liitoksistaan.
Pisti tuo tekstaria... lähteny vaihteeksi ambulanssilla KYS:siin. Jonku kumman paiseen olivat kurkussa havainneet... viimeisin tieto: nielu erittäin rajusti tulehtunut ja ootteleen leikkaukseen pääsyä, ei tosin tietoa, millon leikataan... Oli pyytäny hoitsuja soitteleen mulle, mutta eipä toistaseks oo kuulunu.

Helvetinmoinen stressitila käynnissä. Töissä miehitys kulkee minimillä mahollisella, kämppä on vielä tosi vaiheessa ja lauantaina pitäs muuttaa. Laatikoita ollaan onneks saatu jo roudattua uuteen kotiin ja huomisen jälkeen voiaan kuljettaa lisää laatikoita, jahka niitä ny eka saa täytettyä. Tai siis... minä voin kuljetella jo jotain tuonne uuteen kotiin... Näillä näkymin Mies leikataan tänään ja pari päivää menis sairaalassa.

Minkä takia samaan aikaan ihmisen täytyy muuttaa, sen puoliso sairastuu, puolison auto hajoaa käyttökelvottomaksi, työt ressaa ja talous horjahtelee? Eikö sitä vois olla vaikka yks stressaava asia edes joskus kerralla...?