Tänään käväsin vaihteeksi lääkärin vastaanotolla.
Aikomuksenani saada edes jotain tehokasta lääkettä tähän yskään, että vois olla rauhassa töissä. Saa tää makaaminen jo riittää. Noh, täti lääkäri se kuunteli jälleen keuhkojani. Kuunteli ja kuunteli. Käski uudelleen vaan hengittelemään syvään ja kuunteli. Lopulta totesi, että rahisee tuolla vasemmallapuolella alhaalla vielä ikävänlaisesti. Pyys käväseen labrassa, että saatas otettua CRP ja sitte Kaaville röntgeniin keuhkoja kuvauttamaan.
Palattuani Kaavilta kuvien kanssa, kateltiin niitä sitte tovi kaksin. Totesi, että näin hän tän ajattelikin ja Pneumoniahan sieltä löytyi. Keuhkokuume siis. Tätähän mä pelkäsin jo sillon viimeviikonloppuna. Ja sillon se kandi totes epikriisissään, että ois krooninen bronkiitti ja ollu hieman lämpöä ja vähän yskityttänytkin... Loppuviikko saikkua, vaikka ei jaksais millään maata. Toi uus antibiootti sentään väsyttää hyvin, että pystyy nukkumaanki yskimisen lomasta.

Meijän Pajerossa on uuet hianot renkaat. Aivan mielettömän hienot! Kulkee nyt niin nätisti, ettei huomaakaan, oliko siinä ylä- vai alamäki. Ihana auto. Rakastan.  = )